Opzoekboekje RT Amersfoort

Uit Wiki reken-wiskundeonderwijs

Ga naar: navigatie, zoeken

Home   All   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   Categorieën               Vragen               Google-zoek               Pagina toevoegen       English       intern

* intern

Inhoud

Algemeen

  • Instructie- en oefenpagina's voor rekenen-wiskunde

rtamersfoort.jpg

Achtergrond

  • website, maart 2015

De opzoekboekjes rekenen en wiskunde bestaan ieder uit een set handige opzoekkaartjes waarmee een persoonlijk opzoekboekje kan worden samengesteld.

De kaartjes zijn speciaal ontwikkeld voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs. De kaarten van het opzoekboekje rekenen zijn ook zeer geschikt voor MBO studenten voor het behalen van het referentieniveau 2F/3F en de daaraan gekoppelde rekentoets.

In het opzoekboekje zijn verschillende soorten hulpkaartjes opgenomen. Naast kaartjes met daarop een aantal zeer concrete stappenplannen voor veel voorkomende bewerkingen, zijn er ook verschillende formulekaarten toegevoegd. Bij veel opzoekkaartjes wordt bij de stof visuele ondersteuning geboden in de vorm van plaatjes en schema's.

De opzoekkaartjes worden geleverd op A6-formaat en passen in de meest gangbare fotomapjes (niet meegeleverd). De leerling voegt de opzoekkaartjes die relevant zijn aan het eigen mapje toe. Hij verwijdert ze wanneer hij ze niet meer nodig heeft. Zo houdt hij zijn mapje overzichtelijk.

Verwijzingen

Versies van dit document

Persoonlijke instellingen
GOOGLE